Adoptie op afstand

Helaas zijn niet alle konijnen herplaatsbaar of langere tijd niet herplaatsbaar doordat ze bijvoorbeeld altijd medicatie moeten hebben of doordat ze om welke reden dan ook zwakker zijn. Hierdoor blijven ze (langere tijd) in de opvang wonen, maar dat brengt veel kosten met zich mee. Adoptiebaasjes op afstand die deze konijnen financieel ondersteunen zijn dan ook onmisbaar voor onze opvang om deze konijnen de juiste zorg te kunnen geven.

Het is mogelijk een konijn te adopteren die altijd in de opvang blijft wonen, maar er zijn ook konijnen die uiteindelijk wel herplaatsbaar zijn. Als deze dan uiteindelijk herplaatst wordt kunt u er voor kiezen om een ander konijn te adopteren of de adoptie te stoppen, uiteraard krijgt u hier bericht over.

Als u een konijn adopteert kan dat door een zelf te bepalen bedrag per maand/kwartaal/jaar voor dat konijn maandelijks, per kwartaal of jaarlijks over te maken op onze konijnenrekening.

Als adoptiebaasje op afstand ontvangt u een adoptiecertificaat per post. Op de website posten we met regelmaat hoe het met het konijntje gaat en wat hij/zij allemaal mee maakt. Natuurlijk mag u hem/haar ook in de opvang komen bezoeken op afspraak.

Wilt u meer informatie of een konijn op afstand adopteren? Vul dan onderstaand formulier in.

Als u al weet welk konijn u op afstand wilt adopteren kunt u hier een keuze maken.
captcharefresh