Adoptie op afstand

Helaas zijn niet alle konijnen herplaatsbaar of langere tijd niet herplaatsbaar doordat ze bijvoorbeeld altijd medicatie moeten hebben of doordat ze om welke reden dan ook zwakker zijn. Hierdoor blijven ze (langere tijd) in de opvang wonen, maar dat brengt veel kosten met zich mee. Adoptiebaasjes op afstand die deze konijnen financieel ondersteunen zijn dan ook onmisbaar voor onze opvang om deze konijnen de juiste zorg te kunnen geven.

Het is mogelijk een konijn te adopteren die altijd in de opvang blijft wonen, maar er zijn ook konijnen die uiteindelijk wel herplaatsbaar zijn. Als deze dan uiteindelijk herplaatst wordt kun je er voor kiezen om een ander konijn te adopteren of de adoptie te stoppen, uiteraard krijg je hier bericht over.

Vul via deze link het formulier in om de adoptie op afstand / sponsoring van een permanente bewoner officiëel te maken.

Als adoptiebaasje op afstand ontvang je een adoptiecertificaat per post. (Als je dit wilt, vul dan je adres in op het aanmeldformulier. Wil je geen adoptiecertificaat ontvangen, dan hoef je niet persé je adres in te vullen). Op het forum heeft elk konijn/groep een eigen 'dagboekje' waar we met regelmaat updates plaatsen hoe het met het konijntje is. Ook kun je zelf reageren op het onderwerp als je vragen hebt of wilt mee kletsen.

AANMELDFORMULIER 


 

  WhatsApp Image 2023 06 12 at 10.58.21WhatsApp Image 2023 06 06 at 19.03.49

 

 

 

 

 

Calipo en Piccolo

Calipo en Piccolo zijn een schattig stel. Ze wonen sinds juni 2023 bij een permanent pleeggezin, waar ze voor altijd mogen blijven. We hebben al van alles meegemaakt met deze konijnen. Zo heeft Piccolo geen voortanden meer en hebben ze beide heel slechte kiezen waarvoor ze regelmatig gecontroleerd moeten worden. Hun gewicht moet goed gemonitord worden.

Voor meer info over deze leukerds, ga naar hun pagina op ons forum; Forum Calipo en Piccolo

Wilt u deze permanente bewoners sponsoren? Vul dan dit formulier in: Aanmeldformulier - Sponsor een permanente bewoner


 

WhatsApp Image 2023 06 12 at 10.46.12

WhatsApp Image 2023 06 12 at 10.47.03

 

 

 

 

 

De bende van ellende - Cedric, Logan en Pippi

Cedric, Logan en Pippi zijn een bijzonder 3-tal dat voor nu permanent bij ons in de opvang woont omdat ze niet plaatsbaar zijn door hun (chronische) gezondheidsproblemen. Het zijn echte zonaanbidders en genieten van lekker samen slapen in de zon.
Deze winter woont dit drietal thuis bij 1 van onze vrijwilligers omdat het in de opvang nu toch echt te koud is voor ze.

Kijk op ons forum voor meer informatie over dit leuke 3-tal; de Bende van Ellende

Wilt u deze konijnen sponsoren? Vul dan dit formulier in: Aanmeldformulier - Sponsor een permanente bewoner


 

 WhatsApp Image 2024 01 20 at 16.18.57

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoë (en Branco)

Zoë en Branco wonen bij 1 van onze medewerkers thuis. Zoë heeft EC gehad en is daardoor onzindelijk en heeft soms symptomen die blijven terugkomen. Hierdoor is zij niet meer plaatsbaar voor adoptie. Om haar wel gezelschap te geven, dat verdient elk konijn, is ze gekoppeld aan Branco, een schattig wit konijntje! 

Kijk op ons forum voor meer informatie over dit leuke stel; Forum Zoë en Branco

Wilt u deze konijnen sponsoren? Vul dan dit formulier in: Aanmeldformulier - Sponsor een permanente bewoner


 

WhatsApp Image 2023 06 12 at 14.35.01

WhatsApp Image 2023 06 12 at 14.35.01 1

 

 

 

 

 

Morris (en Bobbi)

Morris is in november 2022 bij ons in de opvang gekomen, zijn verhaal is te lezen op ons forum. Een lief pleeggezin heeft zich over hem ontfermd en werden zo gek op hem dat hij als permanente bewoner bij hun mocht blijven. Zij hebben Bobbi geadopteerd als maatje voor hem.

Alleen Morris is dus beschikbaar voor adoptie op afstand / sponsoring van een permanente bewoner, maar Bobbi krijg je er als cadeautje bij omdat zij natuurlijk zijn maatje is! 

Kijk op ons forum voor meer informatie over dit leuke stel: Forum Morris en Bobbi

Wilt u deze konijnen sponsoren? Vul dan dit formulier in: Aanmeldformulier - Sponsor een permanente bewoner