Konijn(en) adopteren:
Mail naar opvang@konijnenparadijs.nl

Afstand doen:
Mail naar opvang@konijnenparadijs.nl

Vragen:
Heeft u vragen dan kunt u mailen naar opvang@konijnenparadijs.nl

Wij hebben geen vast openingstijden, alles is volledig op afspraak. Er worden alleen konijnen herplaatst of opgenomen op afspraak. Wanneer u toch zonder afspraak een konijn komt brengen of wil adopteren, is dit niet mogelijk. Kijken bij de konijnen/in de opvang kan ook alleen op afspraak. 

Contactgegevens:
Opvang Konijnenparadijs
Steenwijkerweg 136
8397 LH De Blesse (grens Friesland/Overijssel)
Gelieve bij elk bezoek aan te bellen in verband met onze honden. Onze deurbel komt binnen op onze telefoon en wordt niet gemist. 

Telefoon: 06-33034597
Voor dringende zaken kunt u ons bellen. Telefoon wordt niet beantwoord, maar na het inspreken van de voicemail zullen wij zo spoedig mogelijk terugbellen. Helaas is het op dit moment niet mogelijk voor ons verdere telefonische bereikbaarheid te bieden wegens te kort aan tijd en mensen hiervoor. 

Wij vangen de zwerfkonijnen op die gebracht worden door de dierenambulance van de Dierenbescherming regio Meppel en Hoogeveen.
Deze dierenambulance rijdt ook voor Steenwijk en omgeving. 

Contact gegevens voor de dierenambulance:
Dierenambulance Meppel, Hoogeveen en omgeving: 088 - 8113360

Wij zijn volledig afhankelijk van donateurs en sponsoren. Donaties zijn daarom meer dan welkom om ons werk voort te kunnen zetten. Donaties kunt u overmaken op de rekening van de konijntjes: 
IBAN: NL68 RABO 0333 8905 82
BIC: RABONL2U
Ter name van: St. Opvang Konijnenparadijs
Namens alle hupsels heel erg bedankt!