Koppels

Op deze pagina staan alle koppels die plaatsbaar zijn en ruime ren zoeken. Alle rammen en voedsters zijn gecastreerd. We vragen een adoptiebijdrage van € 140,- voor een gecastreerd en gevaccineerd koppel. 

Toelichting:
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, ook in de nacht, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Koppels in pleeggezin: Wegens beperkte ruimte in de opvang en de konijnen meer ruimte hebben in een pleeggezin, verblijven koppels vaak daar. Bij interesse kunnen ze bezocht worden in pleeggezin of bij ons in de opvang nadat ze terug gebracht zijn. Voor meer informatie hierover, neem contact op. 

Overweegt u een konijntje te adopteren bij ons? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en huisvesting

Mocht u nou een koppeltje zoeken, maar we hebben op dit moment geen koppel dat bij u past wat al bij elkaar zit, dan is het natuurlijk altijd mogelijk een ram die apart zit te koppelen met een voedster die apart zit. Echter zijn de aangepaste tarieven voor bestaande koppels, enkel voor bestaande koppels. Meestal komen de rammen van deze koppels al gecastreerd binnen en vinden bestaande koppels moeilijker een huisje, daarom hebben we deze keus gemaakt. 


Hieronder staat een indicatie van de konijnen die in de opvang zitten. 
Houd er rekening mee dat een konijn die hieronder staat al geplaatst kan zijn of in koppeling zit, echter zitten er vaak veel meer dan op de website vermeld staan. 
Reserveren van koppels is mogelijk voor maximaal een week in verband met de doorstroom. 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 31-05-2023

Aantal plaatsbare koppels op de website: 2
Aantal plaatsbare koppels in de opvang: 2


Naam: Koosje en TeunWhatsApp Image 2023 05 13 at 11.28.49WhatsApp Image 2023 05 13 at 11.28.49 2WhatsApp Image 2023 05 17 at 19.20.06WhatsApp Image 2023 05 13 at 11.28.50
Herplaatsbaar vanaf: per direct
Maat: klein
Leeftijd: beide 3 jaar
Minimale ren: 4 vierkante meter
Kleur: lichtbruinbont en Japanner
Gecastreerd: ja
Gevaccineerd: ja
In de opvang sinds: mei 2023
Beschrijving: Koosje en Teun zijn een lief, aaibaar koppeltje. Ze zijn broer en zus en dus hun hele leven al samen. Dit tweetal zoekt samen een huisje waar ze lekker de ruimte krijgen, een aai over hun bol krijgen en lekker konijn mogen zijn! Gewoon een heel leuk, ongecompliceerd stel samen. 


 

Naam: Pluis en Pukkiepluispukkie2pluispukkie1
Herplaatsbaar vanaf: Per direct
Maat: middelgroot
Leeftijd: 5 jaar
Minimale ren: 5 vierkante meter
Kleur: blauwbont en blauw
Gecastreerd: Ja
Gevaccineerd: Ja
In de opvang sinds: december 2021
Beschrijving: Pukkie en Pluisje zijn 5 jaar oud. Het is een leuk stel samen die wel de ruimte nodig hebben want ze mogen graag samen op ontdekkingsreis gaan en zitten dan ook overal in en op. Pukkie heeft wat E.cuniculi klachten gehad, gelukkig in milde vorm en is ze hier heel snel van herstelt. Ze heeft er geen klachten aan overgehouden. Ze is al jaren stabiel, het kan zijn dat dit in de toekomst terug komt, dat is nooit uit te sluiten. In de opvang kunnen we hier alles over vertellen.