Voedsters

Op deze pagina staan alle voedsters die een huisje zoeken. Alle voedsters worden voor herplaatsing gecastreerd en gevaccineerd. Wij vragen een herplaatsingsbijdrage van € 80,- voor een gecastreerde en gevaccineerde voedster.

Toelichting:
Minimale ren: De ruimtebehoefte verschilt per konijn en is o.a. afhankelijk van factoren als formaat en activiteit. Hier staat een inschatting van de ruimtebehoefte van het desbetreffende konijn, ook in de nacht, zodat u direct weet of uw verblijf eventueel geschikt kan zijn.

Wij herplaatsen geen gecastreerde voedsters bij ongecastreerde rammen. Een ongecastreerde ram zal blijven rijden, dit is geen leven voor een voedster.

Overweegt u een konijntje te adopteren bij ons? Wij verzoeken u vriendelijk om eerst onze plaatsingsvoorwaarden door te lezen. Helaas kunnen we niet van deze voorwaarden afwijken. Heeft u vragen? Lees dan eerst eens deze pagina's door: Hoe werkt het? en huisvesting


Hieronder staat een indicatie van de konijnen die in de opvang zitten. 
Houd er rekening mee dat een konijn die hieronder staat al geplaatst kan zijn of in koppeling zit, echter zitten er vaak veel meer dan op de website vermeld staan. 
Reserveren is niet mogelijk, het gaat om de klik onderling.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op:  01-12-2023

Aantal plaatsbare voedsters op de website: 4
Aantal plaatsbare voedsters in de opvang: 18


Naam: Deedee - IN KOPPELING
Herplaatsbaar vanaf: per direct
Maat: klein
Leeftijd: 5 jaar
Minimale ren: 4 vierkante meter
Kleur: konijngrijs
Gecastreerd: ja
Gevaccineerd: ja
In de opvang sinds: september 2023
Beschrijving: Deedee is een lieve dame van 5 jaar oud. Ze is nieuwsgierig en komt altijd wel even kijken, maar voorzichtig naar mensen die ze niet kent. Welk mannetje weet haar hart te veroveren?


 

Naam: BunbunBunbun2Bunbun1
Herplaatsbaar vanaf: per direct
Maat: klein
Leeftijd: 7 maanden
Minimale ren: 3 vierkante meter
Kleur: wit/blauw
Gecastreerd: ja
Gevaccineerd: ja
In de opvang sinds: juli 2023
Beschrijving: Bunbun ging helaas niet samen met de hond en is er besloten afstand van haar te doen. Ze is pas 7 maanden, een langhaar die dus wel vachtverzorging nodig heeft. Ze is een gezellig konijn dat op zoek is naar een lieve ram met een ruim verblijf die ze gezelschap mag gaan houden! 


 

Naam: BruintjeBruintje2Bruintje1
Herplaatsbaar vanaf: per direct
Maat: klein
Leeftijd: 8 jaar
Minimale ren: 3 vierkante meter
Kleur: bruin
Gecastreerd: ja
Gevaccineerd: ja
In de opvang sinds: april 2023
Beschrijving: Bruintje is een al wat oudere voedster, 8 jaar om precies te zijn. Ze heeft chronische luchtweg/snot problemen, dat hoort al bijna haar hele leventje bij haar. In de opvang kunnen we hier alles over vertellen. Ze zoekt een niet al te actieve ram als maatje, waar ze rustig haar laatste jaren bij mag gaan wonen in een verblijf waar ze nog wel even lekker een stukje kan rond hobbelen. Bij wie mag Bruintje komen wonen?


 

Naam: ValeriaValeria2Valeria1
Herplaatsbaar vanaf: per direct
Maat: middelgroot
Leeftijd: onbekend
Minimale ren: 5 vierkante meter
Kleur: zwart met een beetje wit
Gecastreerd: ja
Gevaccineerd: ja
In de opvang sinds: januari 2023
Beschrijving: Valeria is een dame die weet wat ze wil. Een aai mag nog, een snoepje komt ze ook wel voor, maar daarna gaat ze weer doen wat ze zelf leuk vindt. Ze zoekt een leuke ram als maatje en een grote ren om in te gaan wonen.