Rammen

Op deze pagina kunt u alle rammen vinden die op dit moment in de opvang zitten te wachten op een baasje.

Vergeet niet onze Voorwaarden voor herplaatsing door te nemen in belang van de konijntjes.

Kosten:
Minimale bijdrage ingeënte en gecastreerde ram: 60 euro

Dit is slechts een deel van de kosten die wij gemaakt hebben namelijk de vaccinaties en castratie.
Elk konijn heeft zijn eigen paspoortje met informatie wanneer ze gevaccineerd en gecastreerd zijn.

Uitleg van de informatie:
Herplaatsbaar vanaf: Vanaf die datum kan het konijn over het algemeen verhuizen naar een nieuw plekje, dit is een richtdatum, het kan zijn dat een konijn langer moet herstellen van de castratie. 
Minimale ren: Dit is de minimale afmeting van de ren die hij samen met één ander konijn van hetzelfde formaat dag EN nacht ter beschikking moet hebben.
Maat: Wij hebben de grote van de konijnen opgedeeld in 4 maten, omdat het lastig is van de foto te beoordelen hoe groot een konijntje is.

Vaccinaties: Alle konijnen worden gevaccineerd met Nobivac Myxo-RHD Plus

Wij vinden de basisbehoeftes van konijntjes erg belangrijk. Een hele belangrijke basisbehoefte is ruimte om te rennen. Het is daarom ook belangrijk dat de ren altijd groot genoeg is zodat ze altijd hun achterpoten kunnen gebruiken. Bekijk op onze huisvesting pagina welke rennen geschikt zijn voor konijntjes: Huisvesting


Hieronder staat vaak een deel van de konijnen die in de opvang zitten. Over het algemeen zitten er meer konijnen in de opvang dan op de website vermeld staan. Hou er ook rekening mee dat een konijn wat hieronder staat soms ook al geplaatst is, maar we hebben met gemiddeld 50 plaatsbare konijnen in de opvang over het algemeen bijna altijd een match. Reserveren is niet mogelijk, het gaat om de klik onderling, konijnen waar gereserveerd bij staat zitten al in koppeling hier in de opvang.


jayda 1smurf2 BorderMakerNaam: Kumar 
Herplaatsbaar vanaf: Per direct
Maat: klein
Leeftijd: onbekend 
Minimale ren: 3 vierkante meter
Kleur: isabella
Gecastreerd: Ja
Ingeënt RHD-1: Ja
Ingeënt Myxomatose: Ja
Ingeënt RHD-2: Ja 
In de opvang sinds: december 2020
Beschrijving: Kumar is met een groep konijnen hier binnen gekomen wegens verhuizing. Het is een nieuwsgierig vrolijk ventje, maar wel een beetje verlegen. Kumar zoekt een plekje waar hij konijn mag zijn met een leuke konijnen dame. Een dame die niet te dominant is, want Kumar wil de baas zijn. Wie heeft lekker de ruimte voor hem? 


moossmurf2 BorderMakerNaam: Broer Konijn
Herplaatsbaar vanaf: Per direct
Maat: dwerg
Leeftijd: onbekend
Minimale ren: 3 vierkante meter
Kleur: blauw otter
Gecastreerd: Ja
Gevaccineerd: Ja
In de opvang sinds: augustus 2021
Beschrijving: Broer Konijn werd samet 23 andere konijnen binnen gebracht. Gevonden langs de weg in dozen en dat terwijl ze zo leuk zijn. Broer Konijn is een kleurdwerg, een vrolijke enthousiaste vent. Komt altijd bij je kijken. Broer Konijn is een echte kleurdwerg en heeft pit en is actief, krijgt graag de ruimte die hij nodig heeft ondanks dat hij zo klein is. Wie heeft deze ruimte?


moossmurf2 BorderMakerNaam: Mulan
Herplaatsbaar vanaf: Per direct
Maat: klein/middelgroot
Leeftijd: onbekend
Minimale ren: 4 vierkante meter
Kleur: zwart otter
Gecastreerd: ja
Gevaccineerd: ja
In de opvang sinds: juli 2021
Beschrijving: Mulan is een prachtige kerel met zijn grappige oren. Hij is gevonden en gebracht bij ons, geen eigenaar.. Onbegrijpelijk, want hij is super leuk! Hij mag wel graag de baas spelen, dus zijn vriendin moet niet te dominant zijn.


moossmurf2 BorderMakerNaam: Pluto
Herplaatsbaar vanaf: Per direct
Maat: klein
Leeftijd: +/- 4 - 8 maanden
Minimale ren: 4 vierkante meter
Kleur: middenbruin marter
Gecastreerd: Ja
Gevaccineerd: Ja
In de opvang sinds: augustus 2021
Beschrijving: Pluto kwam binnen met 23 gedumpte konijnen. Het is zo'n lief nog jong ventje. We zoeken voor hem een fijn plekje met een lief konijnenmeisje waar hij lekker de ruimte krijgt. Wie geeft dit hele mooie manneke een fijn huisje?


moossmurf2 BorderMakerNaam: Rein
Herplaatsbaar vanaf: Per direct
Maat: klein
Leeftijd: +/- 4 - 8 maanden
Minimale ren: 4 vierkante meter
Kleur: blauwbont
Gecastreerd: Ja
Gevaccineerd: Ja
In de opvang sinds: augustus 2021
Beschrijving: Rein kwam binnen met 23 gedumpte konijnen. Het is zo'n lief nog jong ventje. We zoeken voor hem een fijn plekje met een lief konijnenmeisje waar hij lekker de ruimte krijgt. Rein is wel een baasje en moet daarom samenwonen met een niet al te dominant vrouwtje.